Zuivere & frisse lucht

Een constante temperatuur is belangrijk voor het comfort in uw leefruimte en voor het werkcomfort in uw kantoren. Willems Tecno is uw specialist in het plaatsen van airconditioning in privé woningen, appartementen, kantoren, winkels en bedrijfsruimtes. De systemen van topmerken Panasonic en Climacon zorgen het hele jaar door voor een aangepast binnenklimaat. 

Airco plaatsen & reinigen

Willems Tecno hanteert een split-unit aircosysteem waarbij er zowel een binnen als een buitenunit geplaatst wordt. De split-unit aircosystemen zijn bijna volkomen geruisloos. Het compact en elegant design sluit perfect aan bij uw hedendaags interieur. Een binnen-unit integreren in een wand, vloer of plafond kan ook. Bovendien kunnen de filters van de airco eenvoudig verwijderd en gereinigd worden. Willems Tecno denkt aan uw gemak!

Afkoelen & opwarmen

Heeft u een zolderkamer of een veranda die te warm is in de zomer en te koud in de winter? Dan bieden de nieuwste airconditionings ook een oplossing! Willems Tecno heeft modellen in het gamma die kunnen koelen én verwarmen. Een aangepaste temperatuur tijdens elk seizoen…twee vliegen in één klap!

Wenst u graag meer informatie, een passend advies of een vrijblijvende offerte?

Maak nu een afspraak met Willems Tecno >>