Een badkamer is een plek waar u helemaal tot rust kan komen en volledig kan relaxen na een drukke werkdag. De badkamer kan functioneel en tegelijk ook hét pronkstuk van uw woning zijn. Bovendien spenderen we dagelijks heel wat tijd in de badkamer, vandaar dat deze ruimte volledig moet voldoen aan uw wensen.

Willems Tecno installeert uw droombadkamer…

Dankzij een samenwerking met een aantal betrouwbare partners, zoals Facq en Van Marcke, beschikken we over een uitgebreid assortiment badkamermeubelen. 

Houdt u van een zachte uitstraling in landelijke stijl? Liever een strakke witte badkamer voor uw moderne woning? Droomt u van een echte wellnessruimte of een ruime douchecabine? Bij Willems Tecno stelt u zelf uw badkamer samen en kiest u alle kwalitatieve materialen, toestellen en producten. Geef een persoonlijke touch aan uw badkamer en creëer een eigen sfeer.

 Uw comfort, uw wensen, uw ruimte… 

Tijdens het uitwerken van het plan kijken interieurspecialisten naar uw comfort, uw wensen en de beschikbare ruimte. 

Willems Tecno staat in voor de plaatsing en een mooie afwerking van uw volledige badkamer. Sanitair, verwarming, vloerwerken, schilderwerken, maatmeubilair en elektriciteitswerken… alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Ook na de plaatsing kan u blijvend rekenen op onze expertise door onze uitstekende na-service. 

Wenst u graag meer informatie, een passend advies of een vrijblijvende offerte?

Aarzel niet om hier contact met ons op te nemen >>