Een badkamer verbouwen is een hele klus! Willems Tecno is uw renovatiepartner en zorgt ervoor dat dit snel en efficiënt kan gebeuren zodat de impact van deze verbouwing beperkt blijft. Om de volledige renovatie van adviseren tot het uitbreken en het installeren van de nieuwe badkamer tot een goed einde te brengen, is Willems Tecno uw enige aanspreekpunt. 

Uw project, uw stijl, uw budget

Is uw badkamer verouderd en dringend aan een facelift toe? Droomt u van een ligbad met een massagefunctie? Of wenst u de douchecabine aan te passen zodat deze vlotter toegankelijk wordt? 

Elk project is maatwerk en wordt volledig afgestemd op uw stijl en budget. Voor de keuze van de materialen werken wij samen met gekende sanitaire groothandels zoals Facq en Van Marcke. 

Sterke opvolging en afwerking

Badkamermeubeltjes gekozen? Perfect! Dan nemen de vakmannen van Willems Tecno het met plezier over. Onze professionals hebben de knowhow en expertise en werken met duurzame materialen. Dankzij een strakke planning en coördinatie worden de werken snel na elkaar uitgevoerd. Een werfleider volgt het project dagelijks op tot en met de finishing touch. 

En dan is het aan u om te genieten… 

Wenst u graag meer informatie, een passend advies of een vrijblijvende offerte?

Aarzel niet om hier contact met ons op te nemen >>