Waarom kiezen voor gasverwarming?

Aardgas is één van de meest gebruikte energiebronnen om een woning te voorzien van verwarming en warm water. Aardgas is altijd beschikbaar, veilig en zuinig in verbruik en de installatiekosten zijn relatief laag.

De moderne condensatieketels op gas van Viessmann en Vaillant zijn milieuvriendelijker en stoten veel minder CO2 uit. Met een simpele klik op een knop heeft u binnen enkele minuten een aangename temperatuur in uw woning. Kiezen voor aardgas, is kiezen voor comfort. 

Installatie en renovatie gasketel

De nieuwste condensatiewandketels op gas zijn zeer compact en dus uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen, appartementen en bedrijfsgebouwen. Ook bij renovaties is het zeker de moeite om een nieuwe gasketel te overwegen. 

Onze huismerken Viessmann en Vailllant staan gekend voor een hoog rendement en een gebruiksvriendelijke bediening. Een gasverwarmingsinstallatie moet voldoen aan strenge veiligheidsnormen en kan best uitgevoerd worden door een erkend CERGA-gasinstallateur zoals Willems Tecno. 

Onderhoud gasketel

Uw gasverwarming laten controleren is een echte must. Deze keuring moet in Vlaanderen tweejaarlijks herhaald worden. Zo wordt een veilige werking en optimaal rendement verzekerd. 

Dankzij het onderhoudscontract van Willems Tecno is het mogelijk om uw gasverwarming door betrouwbare professionals te laten nakijken en schoon te maken. Onze medewerkers beschikken over de vereiste CERGA gasattesten en zijn bevoegd om onderhoud en herstellingen aan gasketels uit te voeren.

Dringende herstelling gasketel?

Ook voor dringende herstellingen of vragen rond uw centrale verwarming kan u rekenen op de snelle service van Willems Tecno. Dankzij onze expertise zijn uw problemen in geen tijd opgelost. Bel Willems Tecno: 02-759 61 62 of mail service@willems-tecno.be.

Wenst u graag meer informatie, een passend advies of een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om hier contact met ons op te nemen. 

Willems Tecno is ook uw professioneel adviseur en installateur voor mazoutverwarming en alternatieve ecologische oplossingen via warmtepompen en zonne-energie.