Waarom kiezen voor mazoutverwarming? 

Wanneer u geen toegang heeft tot het aardgasnetwerk kan u ervoor kiezen om te verwarmen met stookolie als veilige brandstof.

 De condensatieketels op stookolie hebben de laatste jaren een enorme evolutie doorgemaakt waardoor ze zuinig, milieuvriendelijk en duurzaam zijn. De nieuwste condensatieketels van Vaillant en Viessmann garanderen een sterk rendement tot 98%. Denk aan uw ecologische voetafdruk en kies voor zwavelarme stookolie bijgemengd met biocomponenten

Installatie & renovatie mazoutketel

Is uw oude mazoutketel dringend aan vervanging toe? Of overweeg je om een condensatieketel te plaatsen in uw nieuwbouwwoning? Laat u adviseren door de specialisten van Willems Tecno! 

Voor elke woning of voor elke verbouwing is er de gepaste verwarmingsketel! Wij zorgen voor de volledige installatie van een nieuwe compacte condensatieketel en indien nodig zorgen we ook voor de plaatsing van een nieuwe mazouttank en werken alles tot in de puntjes af. 

Onderhoud en ontluchten verwarmingsketel

Voor een optimaal rendement van uw verwarmingsketel is het nodig om uw mazoutketel elk jaar een grondige onderhoudsbeurt te geven. Wist u trouwens dat dit wettelijk verplicht is? 

De vakmannen van Willems Tecno hebben het Cedicol attest, waardoor ze bevoegd zijn om stookolie installaties te onderhouden. Indien gewenst kunnen wij een onderhoudscontract opstellen zodat wij deze verplichte controle jaarlijks inplannen. Willems Tecno denkt aan het rendement van uw verwarmingsketel én aan uw welzijn!

Dringende herstelling mazoutketel?

Bij het uitvallen van uw verwarmingsketel of een dringend defect, kan u contact opnemen met de servicedienst van Willems Tecno. Tel. 02-759 61 62 of mail: service@willems-tecno.be.

Wenst u advies of een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om met ons contact op te nemen.

Willems Tecno is ook uw professioneel adviseur en installateur voor
gasverwarming en alternatieve ecologische oplossingen via warmtepompen en zonne-energie