Heeft u gekozen voor een mazout condensatieketel, een gasketel, een zonneboiler of een waterpomp? Perfect, dan is de volgende stap de keuze van radiatoren of vloerverwarming.

Klassieke of design radiatoren

Voor een gelijkmatige opwarming van uw ruimte zijn radiatoren ideaal. De nieuwe trend is om de radiatoren zo mooi en onopvallend mogelijk te verwerken in uw interieur. Van klassieke modellen tot trendy paneelradiatoren, dankzij het uitgebreid aanbod van topmerken zoals Radson, Zehnder en Vasco is er voor elk wat wils.

Elektrische radiatoren

Bij een verbouwing of renovatie is het niet altijd mogelijk om extra radiatoren te installeren. Dan raadt Willems Tecno u elektrische radiatoren aan. Deze radiatoren kunnen gemakkelijk bijgeplaatst worden in smalle of hoge ruimtes en zijn ook ideaal om een badkamer, een zolder of een studeerkamer extra te verwarmen.

Convectoren

Grote ramen die helemaal doorlopen tot aan uw houten vloer? Dan opteren we om vloerconvectoren te integreren in uw interieur. Dankzij ons uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvolle convectoren van Jaga is uw ruimte snel warm. Bovendien is deze vorm van verwarming ook milieuvriendelijk én zuinig! 

Willems Tecno is uw specialist en geeft graag advies over de keuze van de radiatoren en convectoren. Onze vakmannen zorgen voor een snelle en efficiënte plaatsing, zowel bij nieuwbouwwoningen als bij renovaties. 

U kan ons ook altijd bellen voor herstellingen: 02-759 61 62.