Onzichtbare warmte

Dankzij vloer- of wandverwarming blijft uw interieur vrij van kachels, radiatoren of convectoren. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte over de hele ruimte en zorgt voor een constante binnentemperatuur die als heel aangenaam wordt ervaren. Bovendien blijft het energieverbruik onder controle wat resulteert in een lagere energiefactuur.

Vloerverwarming plaatsen

Vloerverwarming kan perfect gecombineerd worden met een mazout- of gascondensatieketel, zonneboiler of warmtepomp. Vooral bij nieuwbouw woningen en appartementen zit Willems Tecno graag mee aan tafel om uw plannen te bekijken en de beste oplossingen te adviseren. De vakmannen van Willems Tecno komen uw vloerverwarming plaatsen en zorgen voor de aansluiting.

Wandverwarming plaatsen

Wandverwarming wordt vaak geïnstalleerd als aanvulling op vloerverwarming. Met wandverwarming kan u bepaalde ruimtes zoals een badkamer extra verwarmen. Vraag naar de mogelijkheden bij Willems Tecno.

Een vloer- of wandverwarming installeren? Maak hier een afspraak bij Willems Tecno voor een vrijblijvende offerte. 

Problemen of herstellingen van uw vloerverwarming? Onze experts zijn al op weg! Bel 02-759 61 62 of mail: service@willems-tecno.be.