Waarom kiezen voor een warmtepomp? 

Een warmtepomp is een ecologisch alternatief voor traditionele verwarmingsinstallaties. U haalt de energie uit de natuur om uw woning te verwarmen en te voorzien van warm water zonder uitstoot van schadelijke stoffen.

Een warmtepomp is niet alleen ecologisch maar ook economisch. U betaalt enkel de hoeveelheid stroom die noodzakelijk is voor de werking van de warmtepomp. Door de aantrekkelijke prijs-rendement verhouding is een warmtepomp bijzonder geschikt voor nieuwbouw woningen.

Warmtepomp installeren

Willems Tecno is uw partner voor de installatie van lucht-water warmtepompen én grondwater warmtepompen van de topmerken Viessmann en Vaillant. Bovendien kan de warmtepomp eenvoudig gecombineerd worden met bestaande of nieuwe verwarmingsketels. 

Een split-unit lucht-water warmtepomp is heel eenvoudig te plaatsen en is geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De compacte buitenunit kan vrij of tegen een buitengevel geplaatst worden. De binnenunit wordt meestal in de kelder of berging gemonteerd. 

Een grond-water warmtepomp is evenzeer geschikt voor gebruik bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Om de grondboringen uit te voeren, werkt Willems Tecno samen met een ervaren partner.

Onderhoud & herstellingen warmtepomp

Om optimaal te profiteren van het rendement en de duurzaamheid van het toestel is het aangewezen om op regelmatige basis een onderhoud van de warmtepomp uit te voeren. Vermijd plotselinge defecten en hoge reparatiekosten dankzij het onderhoudscontract van Willems Tecno. 

Daarnaast beschikken we over een snelle klantenservice die een oplossing biedt voor elk probleem. Bel Willems Tecno: 02-759 61 62 of mail: service@willems-tecno.be.

TIP: Om uw comfort gedurende het hele jaar te verhogen, zijn er apps ontwikkeld waarmee u de warmtepomp gebruiksvriendelijk kan bedienen via uw mobiele toestellen. Bovendien beschikt de app ook over algemene en context-gebonden hulpfuncties.

Wenst u persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte? Neem hier contact met ons op. 

Willems Tecno is ook uw professioneel adviseur en installateur voor zonneboilers en traditionele energiesystemen zoals mazoutverwarming en gasverwarming