Waarom kiezen voor een zonneboiler? 

Een zonneboiler gebruikt het zonlicht om uw sanitair water te verwarmen: 100% ecologische energie zonder enige CO2-uitstoot! Zonneboilers zijn aan een flinke opmars bezig omwille van het rendement, de duurzaamheid en de fiscale voordelen. 

 De overheid zet zich voor de volle 200% achter dit project en voorziet premies voor zonneboilers in renovatieprojecten. 

 Geen straaltje zon tijdens de koude winterdagen? Geen probleem! Ook tijdens de wintermaanden draagt een zonneboiler zijn steentje bij tot een warme huistemperatuur. 

Installatie zonneboiler

Voor de installatie van een zonneboiler worden er zonnecollectoren op uw dak geplaatst tussen zuidoostelijke en zuidwestelijke richting. Dit zijn ofwel vlakke zwarte zonnepanelen ofwel vacuüm buiscollectoren die discreet gemonteerd kunnen worden. 

Het is ook perfect mogelijk om een zonneboiler te integreren in uw huidig warmwatersysteem zodat u zorgeloos kan douchen en een lekker bad nemen met zonnewarmte. Een zonneboiler koppelen aan een warmtepomp of vloerverwarming? Dat kan ook! Willems Tecno komt met plezier langs voor een professioneel advies en een efficiënte installatie.

Onderhoud & herstelling zonneboiler

Zonneboilers zijn onderhoudsvriendelijk en bijna onderhoudsvrij. Toch is een periodiek nazicht van uw zonneboiler aangewezen. De systeemdruk, eventuele storingen, kalkaanslag, mosophoping en de kwaliteit van antivriesmiddel nakijken; de volledige check-up kan grote defecten voorkomen.  

Voor onderhoud en herstellingen van uw zonneboiler kan u rekenen op de vakmannen van Willems Tecno. Tel. 02-759 61 62 of mail: service@willems-tecno.be.

KOSTPRIJS ZONNEPANELEN

De markt van de zonnepanelen heeft een enorme evolutie doorgemaakt die volledig in het voordeel is van de consument. De kostprijs voor zonnepanelen is fors gedaald. De prijs van zonnepanelen hangt af van uw woonsituatie, uw verbruik en uw installatie. De experts van Willems Tecno komen ter plaatse om een offerte op maat te maken.

Wenst u persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte? Neem hier contact met ons op. 

Willems Tecno is ook uw professioneel adviseur en installateur voor warmtepompen en traditionele energiesystemen zoals mazoutverwarming en gasverwarming.