Vroeger en nu…

Willems Tecno is een begrip in de regio Vlaams-Brabant. Sinds de oprichting in 1961 door Jules Willems, heeft het bedrijf een mooie groeicurve gekend en een indrukwekkend klantenportfolio uitgebouwd door hun excellente service en betrouwbare reputatie. Sinds 2010 staat Steven Verdrengh aan het roer van Willems Tecno die verder bouwt op de traditie met een ambitieuze blik op de toekomst. 

“Ik werkte al 10 jaar nauw samen met Willems Tecno toen het aanbod kwam om de zaak over te nemen. Ik moest er toen eventjes over nadenken maar ik heb geen seconde spijt van mijn keuze. Willems Tecno is een mooi bedrijf met de juiste waarden!”

 

Krachtig team…

Zaakvoerder Steven kan rekenen op de inzet van een 40-tal werknemers: 30 geschoolde technici die elke dag op de baan zijn, worden ondersteund door administratieve bedienden, werfleiders, offerte diensten, enz. Het team bestaat uit een gezonde mix van jong aanstormend talent die leren van de vakmannen met ervaring.

“Willems Tecno investeert sterk in opleidingen en bijscholingen om het bedrijf af te stemmen op de moderne markt. Het team werkt als communicerende vaten: we kennen elkaars expertises, vullen elkaar aan en springen bij waar nodig.”

Onze waarden

“Onze ervaren techniekers voeren elk project met de nodige zorg uit. Kies voor de kwaliteit, de sterke service en de technische kennis van Willems Tecno!”

Wenst u graag meer informatie, een passend advies of een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om hier contact met ons op te nemen.