Onze burelen en het magazijn zijn gesloten van 15 juli tot en met 2 augustus wegens bouwverlof
Willems Tecno

Sanitair

Droom je van een mooie badkamer in je nieuwe woning of appartement?
Is je badkamer dringend aan renovatie toe? Willems Tecno is jouw vakman voor alle sanitaire installaties en herstellingen.

Willems Tecno adviseert

Heb je bouwplannen en droom je van een prachtige badkamer die past bij de stijl van je nieuwe woning? Of sta je voor een stevige renovatie van jouw verouderde badkamer? Dan ben je bij Willems Tecno aan het juiste adres! Dankzij een samenwerking met een aantal betrouwbare partners, zoals Facq en Van Marcke, beschikken we over een uitgebreid assortiment badkamermeubelen.
 

Willems Tecno installeert

Dankzij het uitzonderlijke vakmanschap van Willems Tecno en onze jarenlange ervaring zijn wij jouw ideale partner voor de installatie van jouw badkamer en alle sanitaire werken. Van leidingen tot kraanwerk, van inloopdouches tot douchecabines, van lavabo’s tot toiletten, van thermostatische kranen tot ligbaden… wij zorgen voor de volledige inrichting! 

Dankzij onze strakke planning en coördinatie volgen alle werken mekaar snel op zodat de hinder tijdens een verbouwing of renovatie beperkt blijft.
 

Willems Tecno repareert

Kleine sanitaire probleempjes? Een lekkende kraan of een haperende douche?
Sanitair dat dringend gerepareerd moet worden? We zijn enkel een telefoontje verwijderd.
Ons team stelt alles in het werk om de herstelling zo snel mogelijk uit te voeren.
Willems Tecno beschikt bovendien over een groot magazijn waardoor er snel toegang is tot wisselstukkenen onderdelen.  Op die manier zorgt Willems Tecno snel en efficiënt voor een definitieve oplossing van je probleem!

Vraag hier je herstelling aan.

 

Op zoek naar een echte vakman?

Willems Tecno N.V.

Leuvensesteenweg 157 -  B- 3070 Kortenberg
Ondernemingsnummer 0442.612.087

Openingsuren Magazijn: elke weekdag van 08u tot 12u
Openingsuren Burelen: elke weekdag telefonisch van 08u tot 12u en enkel per mail of via de online formulieren van 14u tot 17u