Onze burelen en het magazijn zijn gesloten van 15 juli tot en met 2 augustus wegens bouwverlof
Willems Tecno

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie door Willems Tecno, vakman in sanitaire installaties en renovatieprojecten

Een badkamer verbouwen is een hele klus en er komt heel wat coördinatie bij kijken. Met Willems Tecno ga je voor één aanspreekpunt: wij adviseren, breken uit en installeren je nieuwe badkamer. Als jouw renovatiepartner zorgt Willems Tecno ervoor dat dit snel en efficiënt kan gebeuren zodat de impact van deze verbouwing voor jou beperkt blijft. 

Jouw project, jouw stijl en jouw budget

Is je badkamer verouderd en dringend aan een facelift toe? Droom je van een ligbad met een massagefunctie? Of wens je de douchecabine aan te passen zodat deze vlotter toegankelijk wordt? 

Elk project is maatwerk en wordt volledig afgestemd op jouw stijl en budget. Voor de keuze van de materialen werken wij samen met gekende sanitaire groothandels zoals Facq en Van Marcke

Sterk in opvolging en afwerking

Badkamermeubels gekozen? Perfect! Dan nemen de vakmannen van Willems Tecno het met plezier van je over. Onze professionals hebben de knowhow en expertise en werken met duurzame materialen. Dankzij een strakke planning en coördinatie worden de werken snel na elkaar uitgevoerd. Een werfleider volgt het project dagelijks op tot en met de finishing touch. 

En dan is het aan jou om te genieten! 

Wens je graag meer informatie, een passend advies of een vrijblijvende offerte? 

 

Op zoek naar een echte vakman?

Willems Tecno N.V.

Leuvensesteenweg 157 -  B- 3070 Kortenberg
Ondernemingsnummer 0442.612.087

Openingsuren Magazijn: elke weekdag van 08u tot 12u
Openingsuren Burelen: elke weekdag telefonisch van 08u tot 12u en enkel per mail of via de online formulieren van 14u tot 17u