Onze burelen en het magazijn zijn gesloten van 15 juli tot en met 2 augustus wegens bouwverlof
Willems Tecno

Zonneboiler

Warmwaterproductie met zonne-energie // Zonnecollector Vitosol 300 van Viessmann

Waarom kiezen voor een zonneboiler

Een zonneboiler gebruikt het zonlicht om je sanitair water te verwarmen: 100% ecologische energie zonder enige CO2-uitstoot! Zonneboilers zijn aan een flinke opmars bezig omwille van het rendement, de duurzaamheid en de fiscale voordelen.   De overheid zet zich voor de volle 200% achter dit project en voorziet premies voor zonneboilers in renovatieprojecten. 

 Geen straaltje zon tijdens de koude winterdagen? Geen probleem! Ook tijdens de wintermaanden draagt een zonneboiler zijn steentje bij tot een warme huistemperatuur. 

Installatie van een zonneboiler

Voor de installatie van een zonneboiler worden er zonnecollectoren op je dak geplaatst tussen zuidoostelijke en zuidwestelijke richting. Dit zijn ofwel vlakke zwarte zonnepanelen ofwel vacuüm buiscollectoren die discreet gemonteerd kunnen worden. 

Het is ook perfect mogelijk om een zonneboiler te integreren in je huidig warmwatersysteem zodat je zorgeloos kan douchen en een lekker bad nemen met zonnewarmte. Een zonneboiler koppelen aan een warmtepomp of vloerverwarming? Dat kan ook! Willems Tecno komt met plezier langs voor een professioneel advies en een efficiënte installatie.

Onderhoud en herstelling van je zonneboiler

Zonneboilers zijn onderhoudsvriendelijk en bijna onderhoudsvrij. Toch is een periodiek nazicht van je zonneboiler aangewezen. De systeemdruk, eventuele storingen, kalkaanslag, mosophoping en de kwaliteit van antivriesmiddel worden nagekeken. Met een volledige check-up voorkom je grote defecten. 

Voor onderhoud en herstellingen van je zonneboiler kan je rekenen op de vakmannen van Willems Tecno.
Lees hier alles over onderhoud en het plannen van een afspraak.
Willems Tecno ontwikkelde ook het serviceplan zodat je op je twee warme oren kan slapen.

Ook voor herstellingen of vragen rond je zonneboiler kan je rekenen op Willems Tecno. 
Op onze pagina herstellingen lees je er alles over en kun je online je herstelling aanvragen.
 

Kostprijs zonnepannelen

De markt van de zonnepanelen heeft een enorme evolutie doorgemaakt die volledig in het voordeel is van de consument. De kostprijs voor zonnepanelen is fors gedaald. De prijs van zonnepanelen hangt af van je woonsituatie, je verbruik en jeinstallatie. Willems Tecno komt ter plaatse om een offerte op maat te maken.

Wens je graag meer informatie, een passend advies of een vrijblijvende offerte? 

Willems Tecno is ook jouw professioneel adviseur en installateur in energie besparen,  in alternatieve ecologische oplossingen zoals zonnepanelen en warmtepompen en in  traditionele energiesystemen zoals gasverwarming.

 

Op zoek naar een echte vakman?

Willems Tecno N.V.

Leuvensesteenweg 157 -  B- 3070 Kortenberg
Ondernemingsnummer 0442.612.087

Openingsuren Magazijn: elke weekdag van 08u tot 12u
Openingsuren Burelen: elke weekdag telefonisch van 08u tot 12u en enkel per mail of via de online formulieren van 14u tot 17u