Onze burelen en het magazijn zijn gesloten van 15 juli tot en met 2 augustus wegens bouwverlof
Willems Tecno

Ventilatie / Airco

Voor een optimaal woon- en werkcomfort is een constante temperatuur en een zuivere lucht enorm belangrijk. Willems Tecno installeert ventilatie en airco in woningen, kantoren, winkels en bedrijfsgebouwen.

Wist je dat woningen, kantoren, winkels en bedrijfsgebouwen verplicht zijn om te investeren in een degelijk ventilatiesysteem C of D al dan niet in combinatie met airconditioning.

Willems Tecno adviseert

Bij een nieuwbouw of renovatie, zowel bij privé woningen, kantoren als commerciële panden, adviseert Willems Tecno om te investeren in een ventilatiesysteem C of D zonder energieverlies. De toevoer van zuivere lucht creëert een aangename woon- en werkomgeving. Even belangrijk is de installatie van een airconditioning in één of meerdere ruimtes voor een constante temperatuur.

Willems Tecno installeert, onderhoudt en herstelt

Door de jarenlange ervaring van onze vakmannen en de partnerships met topmerken zoals Renson, Vasco, Zehnder, Soler & Palau, Panasonic en Climacon is Willems Tecno jouw partner voor de installatie van ventilatie en airconditioning.

Wij zorgen ook voor een uitstekende dienst naverkoop: van onderhoud tot herstelling of eventuele vragen na de installatie. Bij dringende herstellingenstaan onze vakmensen klaar om je zo snel mogelijk uit de nood te helpen. 

Op zoek naar een echte vakman?

Willems Tecno N.V.

Leuvensesteenweg 157 -  B- 3070 Kortenberg
Ondernemingsnummer 0442.612.087

Openingsuren Magazijn: elke weekdag van 08u tot 12u
Openingsuren Burelen: elke weekdag telefonisch van 08u tot 12u en enkel per mail of via de online formulieren van 14u tot 17u