Droomt u van een mooie badkamer in uw nieuwe woning of appartement of is uw badkamer dringend aan renovatie toe?  Willems Tecno is uw vakman voor alle sanitaire installaties en herstellingen.

Willems Tecno adviseert

Heeft u bouwplannen en droomt u van een prachtige badkamer die past bij de stijl van uw nieuwe woning? Of staat u voor een stevige renovatie van uw verouderde badkamer? Dan bent u bij Willems Tecno aan het juiste adres! Dankzij een samenwerking met een aantal betrouwbare partners, zoals Facq en Van Marcke, beschikken we over een uitgebreid assortiment badkamermeubelen. 

Willems Tecno installeert

Dankzij het uitzonderlijke vakmanschap van Willems Tecno en onze jarenlange ervaring zijn wij uw ideale partner voor de installatie van uw badkamer en alle sanitaire werken. Van leidingen tot kraanwerk, van inloopdouches tot douchecabines, van lavabo’s tot toiletten, van thermostatische kranen tot ligbaden… wij zorgen voor de volledige inrichting! 

Dankzij onze strakke planning en coördinatie volgen alle werken mekaar snel op zodat de hinder tijdens een verbouwing of renovatie beperkt blijft.

Willems Tecno repareert

Een lekkende kraan of een haperende douche? Sanitair dat dringend gerepareerd moet worden?
Het Willems Tecno Team staat voor u klaar! Bel 02-759 61 62 of mail: service@willems-tecno.be.