Onze burelen en het magazijn zijn gesloten van 15 juli tot en met 2 augustus wegens bouwverlof
Willems Tecno

Radiatoren / Convectoren

Viessmann Vitodens 333-F

Heb je gekozen voor een mazout condensatieketel, een gasketel, een zonneboiler of een waterpomp? Perfect, dan is de volgende stap de keuze van radiatoren of vloerverwarming.

Radiotoren: klassiek of design?

Voor een gelijkmatige opwarming van jouw ruimte zijn radiatoren ideaal. De nieuwe trend is om de radiatoren zo mooi en onopvallend mogelijk te verwerken in jouw interieur. Van klassieke modellen tot trendy paneelradiatoren, dankzij het uitgebreid aanbod van topmerken zoals Radson, Jaga Zehnder en Vasco is er voor elk wat wils. 

Elektrische radiatoren

Bij een verbouwing of renovatie is het niet altijd mogelijk om extra radiatoren te installeren. Dan raadt Willems Tecno je elektrische radiatoren aan. Deze radiatoren kunnen gemakkelijk bijgeplaatst worden in smalle of hoge ruimtes en zijn ook ideaal om een badkamer, een zolder of een studeerkamer extra te verwarmen.

Convectoren

Grote ramen die helemaal doorlopen tot aan jehouten vloer? Dan opteren we om vloerconvectoren te integreren in jouw interieur. Dankzij ons uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvolle convectoren van Jaga is jouw ruimte snel warm. Bovendien is deze vorm van verwarming ook milieuvriendelijk én zuinig! 

Herstellingen

Voor  herstellingen kun je rekenen op de vakmannen van Willems Tecno.
 

Meer weten over vloerverwarming? Klik hier.
Wens je graag meer informatie, een passend advies of een vrijblijvende offerte? 
Willems Tecno is jouw specialist en geeft graag advies over de keuze van de radiatoren en convectoren. Onze vakmannen zorgen voor een snelle en efficiënte plaatsing, zowel bij nieuwbouwwoningen als bij renovaties. 

 

Op zoek naar een echte vakman?

Willems Tecno N.V.

Leuvensesteenweg 157 -  B- 3070 Kortenberg
Ondernemingsnummer 0442.612.087

Openingsuren Magazijn: elke weekdag van 08u tot 12u
Openingsuren Burelen: elke weekdag telefonisch van 08u tot 12u en enkel per mail of via de online formulieren van 14u tot 17u