Condensatieketels op gas of mazout, warmtepompen, zonneboilers, radiatoren en convectoren, vloerverwarming en wandverwarming, Willems Tecno zorgt voor een aangename warmte in uw huis of kantoor. 

Willems Tecno adviseert…

Een nieuwbouw woning of appartement? Een stevige renovatie gepland of is uw chauffageketel dringend toe aan vervanging? Willems Tecno zit al meer dan 50 jaar in het vak en wij vinden het belangrijk dat u betrouwbaar advies krijgt. Wij bespreken uw project en uw wensen, waarbij we telkens de technische mogelijkheden van uw woning in kaart brengen. 

Willems Tecno installeert

Onze vakmannen installeren condensatieketels op mazout of gas in alle maten en modellen van de kwaliteitsmerken Viessmann en Vaillant. Kiest u voor een milieuvriendelijke warmtepomp of een energiezuinige zonneboiler in combinatie met vloerverwarming? Onze vakmannen staan voor u klaar. U kan bij ons ook terecht voor radiatoren en convectoren van Radson, Vasco en Jaga Zehnder.

Willems Tecno controleert

Een betrouwbare verwarmingsinstallatie is geen overbodige luxe tijdens de koude herfst- en winterdagen. Voor een optimaal rendement van uw verwarmingsketel is het nodig en zelfs verplicht om uw mazoutketel elk jaar een flinke onderhoudsbeurt te geven. Voor een gasketel is een tweejaarlijkse keuring wettelijk verplicht in Vlaanderen. Willems Tecno werkt met een onderhoudscontract zodat u op uw twee warme oren kan slapen.

Willems Tecno repareert

Bij het uitvallen van uw verwarmingsketel of een dringend defect, kan u contact opnemen met de servicedienst van Willems Tecno. Tel. 02-759 61 62 of via mail: service@willems-tecno.be.

Onze ervaren techniekers voeren elk project met de nodige zorg uit. Kies voor de kwaliteit, sterke service en technische kennis van Willems Tecno!